Forfatter Melding

<  Spillklubben sørlandet  ~  WHFB Kampanje FAQ.ish

InnleggSkrevet: Tir Mai 05, 2015 9:55 pm
ElectromancerInnlegg: 181Registrert: Tor Jul 29, 2010 5:22 pm
Tenkte vi kunne ha en fast tråd til regelspørsmål og slikt i den pågaående kampanjen.
Vi stiller spørsmål og så svarer KNilsen eller ThomasG kort og greit :-)

Etterhvert som spørsmål og regler blir besvart, endret eller oppfunnet legger jeg dem inn i denne posten :-)



_________________
Man slutter ikke å leke fordi man blir voksen - man blir voksen når man slutter å leke. CHARGE!
Avlogget Profil
InnleggSkrevet: Tir Mai 05, 2015 9:57 pm
ElectromancerInnlegg: 181Registrert: Tor Jul 29, 2010 5:22 pm
1) Hvilken Line of Sight brukes generelt i kampanjen?
-VALGFRITT

2) Hvor mange characters får Look Out, Sir i en unit?
-Alle i unit

3) Teller Veteran som Character i alle henseende?

4) Må man stille velkledd (henviser til ett av Nilsens Warhammer Bud)?
-Velkledd er subjektivt

5) Hvis man har fått +2 på Initiative, og ruller Initiative på ny er det det valgritt om man vil fortsette å øke? Det er ordet kan som forvirrer...
-Initiative må økes opp til 10

6) Kan forskjellige units ha samme utstyr?

7) Hvis veteranen er Elsket av alle og dør, får ROR Frenzy og Hatred kun mot dem som drepte ham?


Sist endret av Brimstone den Søn Mai 31, 2015 11:29 am, endret 2 ganger.


_________________
Man slutter ikke å leke fordi man blir voksen - man blir voksen når man slutter å leke. CHARGE!
Avlogget Profil
InnleggSkrevet: Ons Mai 06, 2015 10:53 am
Stannis BrockerInnlegg: 343Bosted: Kr.sandRegistrert: Ons Okt 07, 2009 1:53 pm
Snakket med Thomas i går og han nevnte at Veteraner blir tellende som characters.



_________________
Pray we don't take you alive!
Avlogget Profil
InnleggSkrevet: Man Mai 18, 2015 4:16 pm
TrencherInnlegg: 67Registrert: Tir Sep 25, 2012 2:51 pm
1) Avtal før kampen. Samme for meg hvilken dere bruker :)

2) Alle som blir berørt, så lenge det er nok rank & file til å ta hitsa

3) Nei. De teller ikke mtp blade of anti-heroes, men de kan snipes med både spells og ranged attacks. Så lenge teksten er "single model" går det som regel greit. Spør gjerne om det er enkelttilfeller.

4) Ja. Velkledd er noe subjektivt, dog.

5) Man må fortsette å øke initiativ. Initiativ 10 zombies FTW!!

Brimstone skrev:
1) Hvilken Line of Sight brukes generelt i kampanjen?

2) Hvor mange characters får Look Out, Sir i en unit?

3) Teller Veteran som Character i alle henseende?

4) Må man stille velkledd (henviser til ett av Nilsens Warhammer Bud)?

5) Hvis man har fått +2 på Initiative, og ruller Initiative på ny er det det valgritt om man vil fortsette å øke? Det er ordet kan som forvirrer...

NilsenMedDobbelN skrev:

Veteraner:

Etter hvert slag er endt, rull 2D6 + antallet fiender veteranen drepte i løpet av slaget. Hvis veteranen døde under slaget, trekk fra 5 på resultatet. Ved en kujons forbannelse trekk fra 2 (totalt 7 i trekk hvis veteranen dør)

En kujons forbannelse: Gjelder uavhengig om veteranen døde eller overlevde slaget.
* Veteranen har ikke vært i nærkamp
* Veteranen har ikke gjort et eneste wound

0-2: Ingen økning
3-4: +1 Initiative***
5-7: +1 Weapon Skill eller Ballistic Skill
8: +1 Strength
9: +1 Toughness
10: +1 Wound
11: +1 Leadership
12: Velg fritt fra 3-8
13: Velg fritt fra 9-11
14+ Valgfri stat

* Man kan maksimalt øke hver stat med +2. Har du allerede økt en stat to ganger, ikke rull på ny. Noter ned i stedet for et heltemotpoeng. Dette gjelder ikke WS/BS, med mindre man har fått +2 på begge.
* Man kan aldri øke wounds over 3.
*** Kan økes helt opp til 10


Avlogget Profil
InnleggSkrevet: Man Jun 01, 2015 10:16 pm
ElectromancerInnlegg: 181Registrert: Tor Jul 29, 2010 5:22 pm
Kan denne øke movement til chariots som har FLY?

Henkels patenterte selvsmurende hjulakseloppheng 2GS pr chariot, 5GS pr chariotenhet
Chariotoppgradering. Vognen får +1 movement.



_________________
Man slutter ikke å leke fordi man blir voksen - man blir voksen når man slutter å leke. CHARGE!
Avlogget Profil
InnleggSkrevet: Tir Jun 02, 2015 8:54 pm
ElectromancerInnlegg: 181Registrert: Tor Jul 29, 2010 5:22 pm
2) Kan en hær fra Destruction eie en gjenstand solgt av Leifur Kukurson hvis denne gjenstanden blir kjøpt av en Order hær?

3) RoR kan oppgraderes med banner fra enten Armybooks eller BRB. Kan f.eks Lizards skaffe seg banner fra WoC Armybook?



_________________
Man slutter ikke å leke fordi man blir voksen - man blir voksen når man slutter å leke. CHARGE!
Avlogget Profil

Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter:

Tidssone UTC + 1 time
Side 1 av 1
6 innlegg
Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest
Søk etter:
Opprett et nytt emne  Svar på emnet
Gå til forum:  
Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet
cron