Kampanje - Nurion's Lizardmen

Gjøvik området warhammerklubb

Moderators: The Avenger, Nurion

Nurion
Thorn
Posts: 785
Joined: Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location: Raufoss

Kampanje - Nurion's Lizardmen

Post by Nurion » Tue Jan 08, 2013 3:40 pm

Starter opp en maleblog i forbindelse med kampanjen våres!

Her er listen jeg tenker å starte med:

Scar-Veteran, general, light armour, charmed shield, dragonhelm, burning blade of chotec 125 pts
19x Saurus Warriors, st. bearer 221 pts
10x Skink Skirmishers 70 pts
1x Salamander hunting pack, extra skink 80 pts


Bilde av testmodell kommer snart ;)

Nurion
Thorn
Posts: 785
Joined: Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location: Raufoss

Post by Nurion » Sun Jan 13, 2013 11:11 pm

Kjapt bilde av testmodell! 5 stk er nesten ferdige, trenger bare baser :)
Image

Nubee
Ghetorix
Posts: 1688
Joined: Thu Mar 03, 2005 9:57 pm
Location: Lillehammer
Contact:

Post by Nubee » Mon Jan 14, 2013 8:14 am

Kul

-Stian-

greenskin
Juggernaut
Posts: 1058
Joined: Tue Sep 12, 2006 1:57 pm
Location: Gjøvik

Post by greenskin » Tue Jan 15, 2013 2:57 am

ser bra ut! Tror det vil bli bra med noe grønt på basene, da grønn er komplimentærfargen til rød.. evt prøv og "fit" in noe grønt på modellen? 8) flott start
- Sindre -

Nurion
Thorn
Posts: 785
Joined: Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location: Raufoss

Post by Nurion » Tue Jan 15, 2013 4:33 pm

Har prøvd med grønne baser, men synes liksom det ikke matchet helt med resten. Tror jeg skal prøve å lage et ørken-theme på hæren, men kan jo prøve med en annen grønnfarge enn den jeg brukte også :)

Har lagt inn litt grønn på noen av de "smykkene" som henger fra sverdene til saurusene. Ikke så veldig synlig, men det er der :p Kommer til å være litt grønt på basene også etterhvert (gress elns).

Veldig enkelt valg av farger på disse.
Er kun basecoat, tre farger og wash :)

Nurion
Thorn
Posts: 785
Joined: Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location: Raufoss

Post by Nurion » Wed Jan 23, 2013 9:46 pm

Litt fluff om min leder:
Shaqi var et utstøtt medlem av Margulstammen på grunn av sitt spesielle utseende. I motsetning til alle andre medlemmene i stammen som lett kunne kamuflere seg og dermed unngå de mange farene som fantes i jungelen, manglet Shaqi det spesielle pigmentet i huden. Hans bleke hud gjorde at han som regel ble oppdaget når det var på jakt og noen ganger ble han til og med angrepet av beistene de jaktet på. Etterhvert ble han brukt som lokkemat for å lure frem Razordons da de ikke tåler synet av hvite ting, litt sånn som okser ikke tåler rødt.

Shaqi måtte tåle mange Razordonangrep før han omsider fikk nok. Skjellene på huden hans hadde mistet den lyse hvite fargen og var nå blitt helt røde etter å ha måtte tatt i mot både bitt og sylskarpe klør fra sinte Razordons. Shaqi bestemte seg for å forlate Margulstammen for å finne en stamme som ville akseptere han som den han var.

Han gikk rundt i jungelen i flere uker, helt alene. Det eneste han hadde med seg var et sverd og et skjold som han hadde klart å stjele fra våpenlageret før han dro. Etter fem uker var han helt utmattet og var nær ved å gi opp, men det var da han fant det... En lysning i jungelen hvor det var bygget en slags inngjerding midt på plassen. Rundt inngjerdingen sto det flere øgler som både var store og skumle, noen av dem hadde flere arr og de bar preg av mange års erfaring på slagmarken. Shaqi gikk ut av buskene han hadde gjemt seg i og ble møtt av mange stygge blikk.

-"Hvem er du?!" sa en av de største og styggeste øglene mens han la hånden på sverdet han hadde i beltet.
-"Shaqi! Jeg leter etter en ny stamme jeg kan følge i tykt og tynt." sa Shaqi med en bestemt stemme.
-"Om du vil ha våres respekt så må du først bevise hva du duger til" snerret den store stygge øgla. "Du må bevise det i arenaen!"

Shaqi tenkte seg om en liten stund før han tilslutt tok steget inn i arenaen. En etter en kastet motstanderene seg over han, men Shaqi sine skjell var blitt så harde etter alle de gangene han var blitt brukt som agn i sin forrige stamme, at våpnene knakk når de traff han. Tilslutt svartnet det for den store stygge øgla, som visst nok var lederen for hele stammen. Han dyttet de andre til side og stormet frem mot Shaqi. Han dro frem sverdet sitt som lyste opp hele arenaen. Det sto flammer ut av hele eggen på sverdet og knistene sprutet da det traff skjoldet til Shaqi. Aldri før hadde Shaqi følt en sånn kraft! Her måtte han passe seg!

De to sloss i 3 dager uten tegn på at noen av dem begynte å bli utmattet. Øglene som sto å så på begynte å tvile på sin sterke leder som enda ikke hadde klart å lage en skramme på Shaqi. Shaqi parrerte alle angrepe som kom i mot han, men mer enn det fikk han ikke tid til. Hvordan kunne han vinne dette? Den 5. dagen kom og ingen av dem hadde så mye som en skramme. Det ble betraktet som ufint å sloss på noen annen måte enn med sverd og skjold i arenaen, men nå begynte den store stygge øgla å bli utålmodig.

Plutselig begynte øynene hans å lyse, akkurat som flammer. Han trakk pusten og slapp ut et voldsomt brøl. De andre øglene sperret opp øynene! Det fløy 6 ildkuler gjennom luften som alle var på vei mot Shaqi. Shaqi rakk ikke tenke. Han hevet skjoldet og håpet på det beste. PANG! Det smalt i skjoldet. Så ble det stille. Helt stille. "Er det sånn det skulle ende?" tenkte Shaqi for seg selv. Plutselig hørte han et stort gisp blant de andre øglene, før han kunne høre et stort dunk.

Shaqi åpnet øynene og tittet frem bak skjoldet sitt. Den store stygge øgla lå på bakken, tydelig forbrent etter ildkulene. Skjoldet til Shaqi hadde reflektert ildkulene tilbake på den store stygge øgla og dermed var kampen over. De andre øglene stirret på liket til den forbrente lederen. Plutselig begynte de å rope. "Shaqi! Shaqi! Shaqi!"

Shaqi tok opp sverdet til den døde øgla og hevet det høyt over hodet. Han var nå offisielt den sterkeste av dem alle og han ble tatt med tilbake til stammen hvor han ble hyllet som en gud. Shaqi den udødelige.

Image
Shaqi vs. den store stygge

Erling
Battle Boar
Posts: 503
Joined: Sat Feb 27, 2010 6:51 pm

Post by Erling » Thu Jan 24, 2013 12:22 pm

FANTASTISK! Det er ting som dette som gjør Hobbyen til gull for meg;)
Mer Fluff!
http://www.flickr.com/photos/erlingtrustad/

Erling
Battle Boar
Posts: 503
Joined: Sat Feb 27, 2010 6:51 pm

Post by Erling » Thu Jan 24, 2013 12:23 pm

Forresten bra malt også!
http://www.flickr.com/photos/erlingtrustad/

Vradchuck
Wraith Engine
Posts: 2040
Joined: Fri May 04, 2007 11:24 am
Location: Lake Area

Post by Vradchuck » Thu Jan 24, 2013 7:55 pm

Kul fløff, blir artig å se hva mine feite gutter klarer å gjøre mot dessa småtassa dine :)
Marius

Green is the new everything

Nurion
Thorn
Posts: 785
Joined: Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location: Raufoss

Post by Nurion » Fri Jan 25, 2013 5:14 pm

Litt mer fluff!

Shaqi ble en mektig og sterk leder for stammen sin og han giftet seg etterhvert med en av de vakreste øglene i hele landsbyen. De fikk mange sønner som alle vokste opp med den samme hudfargen som Shaqi. Lys hud og røde skjell.

Lys hud og røde skjell ble etterhvert et symbol på styrke og de andre øglene i stammen begynte å male huden lys og skjellene røde før de skulle ut i kamp. Til og med de aggresive Salamanderene ble malt opp i disse fargene. De gjorde det også for å beskytte Shaqi og hans sønner. De ble vanskelige å skille ut i fra mengden, og dermed et vanskeligere mål å nå for fiender. I tillegg ble alle motstandere de møtte lamslått av frykt da de aldri visste om de sloss mot den beryktede Shaqi eller en middelmådig øglekriger. Ryktet om Shaqi den udødelige spredte seg raskt og de ble en fryktet stamme som de fleste valgte å holde seg langt unna.

Sent en kveld hadde Shaqi sent sine småøgler for å holde vakt og speide etter eventuelle byttedyr. Småøglene var betydelig mindre, men de hadde sine bruksområder da de var svært vanskelige å få øye på og dermed fungerte som perfekte speidere. I motsetning til Shaqi og de andre øglene bar de ikke den lyse fargen til daglig, kun de som fikk æren av å være med i kamp. En av småøglene hørte plutselig noen tunge skritt i mørket. Han kunne høre noen som snakket på et uforståelig språk samtidig som de snøftet og gryntet. Etterhvert som de kom nærmere kom det en forferdelig stank! Den lille øgla holdt på å besvime!

Han gjemte seg i et stort tre hvor han hadde full oversikt over det som skjedde. Fra toppen av treet kunne han skimte en bande med forvokste mennesker! En av dem, som så ut som lederen, hadde med seg en diger blodig kjøttøks! Den lille øgla ble nervøs. Hadde de hørt om Shaqi den udødelige og ville teste om han virkelig var så udødelig som ryktet skulle tilsi? Raskt tok han frem spytterøret sitt. Han fant frem to piler og siktet på lederen.

Pilene suste gjennom luften og traff kjempen i nakken. Den lille øgla pustet lettet ut og tenkte at nå var det bare sekunder til giften slo inn....
"Jævla mygg!'' ropte kjempen ''hvorfor i huleste måtte vi forville oss inn i denne helvetes jungelen?!''
Den lille øgla skjøte at de forvokste menneskene ikke reagerte på giften hans. Han løp tilbake til Shaqi og varslet om faren som var på vei mot landsbyen. Shaqi mobiliserte styrkene og gjorde seg klar til en lang natt! Ogrene kommer!

Erling
Battle Boar
Posts: 503
Joined: Sat Feb 27, 2010 6:51 pm

Post by Erling » Fri Jan 25, 2013 8:01 pm

Hehehehehe
http://www.flickr.com/photos/erlingtrustad/

Vradchuck
Wraith Engine
Posts: 2040
Joined: Fri May 04, 2007 11:24 am
Location: Lake Area

Post by Vradchuck » Sat Jan 26, 2013 8:15 am

Aner je noe fløff trash talk her :P

Mitt svar kjem i løpet av helga
Marius

Green is the new everything

Nurion
Thorn
Posts: 785
Joined: Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location: Raufoss

Post by Nurion » Mon Jan 28, 2013 9:17 pm

Shaqi's styrker begynner å ta form. Shaqi sammen med 13 saurus warriors. Basene fikses senere :) Må male standard bearer, 5 saurus warriors, 10 skinker og en salamander for 500 poeng! :) Så langt er jeg ca halvveis ;)

Image

Nurion
Thorn
Posts: 785
Joined: Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location: Raufoss

Post by Nurion » Sat Feb 02, 2013 2:14 pm

Liten update; har fått malt litt på torsdag og i dag. Det som står igjen nå er 10 skink skirmishers og handlers til Salamander.

Følgende units er ferdige:
Scar-Veteran 85pts + gear:
Image

20x Saurus Warriors m/ full cmd 250pts:
Image

Salamander 75pts (80 pts med extra skink):
Image

Post Reply

Return to “Mjøshammer”