Kampanje? Erling WOC

Gjøvik området warhammerklubb

Moderators: The Avenger, Nurion

Erling
Battle Boar
Posts: 503
Joined: Sat Feb 27, 2010 6:51 pm

Kampanje? Erling WOC

Post by Erling » Fri Feb 22, 2013 11:33 pm

Nå dør jeg tenkte Fellot, den unge barbaren fra en nå utdødd stamme slaktet ned av alver av verste sort, "rumperiddere" med spisse ører, høye på sin egen guddommlige eksistens.
Alven som nå løftet ham opp foran ett hav av disse halvkvinnene var overraskende sterk tross sin spede kroppsbygning. At han bare noen minutter tidligere hadde drept en ung sverd-danser
i duell hjalp ikke på situasjonen da det viste seg å være sønnen til Alven som nå var i ferd med å knekke ham en siste gang. Ikke at det hadde gjort noe fra eller til, død var han uansett.
Den spiss-ørete tunnelstakeren hevet en dolk som skinte så sterkt i den kalde morgensolen at det føltes som sjelen ble revet i to. Fellot lukket øynene å ba en siste bønn til Nurgle, ikke at han
egentlig var en særlig troende barbar...

For soldatene som så på må det ha sett uvirkelig ut, den unge barbaren gjorde et siste rituelt dødshyl som de sikkert gjorde da de så døden komme.
Det var bare at hylet ble til en ubeskrivelig gurgling og med ett åpnet den unge mannens munn og vrengte seg stor som en kjempes og ut kom det en galle så grusom at alvelederen gikk i oppløsning foran en gispende folkemengde.

Hvordan han unnslapp husker han ikke, men ryktene sa at han hadde drept 100 Romperiddere før de puttet penisen godt bak rumpeballene å løp hjem til mødre og gud vet hva slags fedre... Kanskje var de tvekjønnete for hva han visste.

7 måneder siden nå og med morgensolen i ryggen rir han ut med en liten gjeng Nurgle riddere og noen chaos krigere til fots, det eneste de tenker på er å kveste Rumpefolket, la de spise sine egnene genetalier til forrett så skal Nurgle
ta seg av hovedretten!
http://www.flickr.com/photos/erlingtrustad/

Return to “Mjøshammer”