Crusade 2015 Q&A

Warmachine and Hordes og Kings of War Turnering, Oslo

Moderators: JackInTheGreen, Asbjørn, Frederique, stigandr, aleksander

Ivovich
Enigma Foundry
Posts: 436
Joined: Tue Mar 01, 2011 8:23 am
Location: Nesodden

Re: Crusade 2015 Q&A

Post by Ivovich » Fri Mar 20, 2015 12:49 am

Hvor finner jeg info om scenariet, King of the Hill?
https://31.media.tumblr.com/4a5b6b04f214eef332b3f8a96072dd9c/tumblr_ng2lgrSkof1r3gb3zo1_400.gif
Raz I 9thage forum.

Tunfisk
Ghetorix
Posts: 1851
Joined: Sun Apr 22, 2007 8:29 pm
Location: Oslo

Post by Tunfisk » Fri Mar 20, 2015 6:10 am

Det ligger link til den infoen i regelpakka på nettsiden vår. Se side 3 i dette dokumentet https://dl.dropboxusercontent.com/u/106 ... Draft3.pdf
Erik Svendsen

Ivovich
Enigma Foundry
Posts: 436
Joined: Tue Mar 01, 2011 8:23 am
Location: Nesodden

Post by Ivovich » Fri Mar 20, 2015 11:54 am

Takk.
Hva er BP, som går igjen i alle kampene?
https://31.media.tumblr.com/4a5b6b04f214eef332b3f8a96072dd9c/tumblr_ng2lgrSkof1r3gb3zo1_400.gif
Raz I 9thage forum.

Tunfisk
Ghetorix
Posts: 1851
Joined: Sun Apr 22, 2007 8:29 pm
Location: Oslo

Post by Tunfisk » Fri Mar 20, 2015 2:07 pm

Battle points. 20-0 systemet egentlig. Vi pleier å kalle det TP (turneringspoeng).
Erik Svendsen

isNerd
Trencher
Posts: 93
Joined: Wed Nov 05, 2014 8:32 am

Post by isNerd » Sun Mar 22, 2015 7:20 pm

Kan noen gi litt klarhet i følgende setninger angående DE restriksjoner:

● Each two or part thereof other characters on mounts after the first -­ 1 choice

Vil dette si at 2-3 mounted koster 1 pool choice, og 4-5 koster 2? Eller er 2 mounted gratis?

● Each 5(or part of 5) Doomfire Warlock models – 1 choice

Altså koster 5stk 1 pool choice, men hvis man har 9 er jo det 5+4 som er "part of 5" og koster da 2? Eller mener de 2 enheter med f.eks. 7 og 8 som gir "part of 5" tilsammen 15 og dermed 3 pool choices?

Veldig forvirrende skrevet.

Geir V
Juggernaut
Posts: 1362
Joined: Tue Aug 07, 2012 11:56 pm

Post by Geir V » Sun Mar 22, 2015 8:33 pm

isNerd wrote:Kan noen gi litt klarhet i følgende setninger angående DE restriksjoner:

● Each two or part thereof other characters on mounts after the first -­ 1 choice

Vil dette si at 2-3 mounted koster 1 pool choice, og 4-5 koster 2? Eller er 2 mounted gratis?
1 mounted koster ingen pool, 2-3 mounted koster 1 pool, 4-5 koster 2 som du skriver først. Dette gjelder ting som er mounted på noe annet enn Pegasus eller Dark Steed.
isNerd wrote: ● Each 5(or part of 5) Doomfire Warlock models – 1 choice

Altså koster 5stk 1 pool choice, men hvis man har 9 er jo det 5+4 som er "part of 5" og koster da 2? Eller mener de 2 enheter med f.eks. 7 og 8 som gir "part of 5" tilsammen 15 og dermed 3 pool choices?
5 modeller - 1 choice
6-10 modeller - 2 choices
11-15 modeller - 3 choices
Osv

Uavhengig av antall enheter :)

Unicorn
Wraith Engine
Posts: 2346
Joined: Thu Jul 21, 2005 5:52 pm
Location: Kristiansand
Contact:

Post by Unicorn » Tue Mar 24, 2015 7:52 pm

DoC kan ta de nye bloodthirsterne, må man ha den nye modellen også eller kan man putte en gammel thirster på ny og riktig base så er det greit? Den gamle er jo ganske mye mindre liksom og har heller ikke great weapon hvis man vil ha den versjonen
Okidoki, skal ikke legge meg opp i interne ting mellom en engel og en enhjørning, det kan fort bli nasty


Join the Invasion
www.Invasion.no

Tunfisk
Ghetorix
Posts: 1851
Joined: Sun Apr 22, 2007 8:29 pm
Location: Oslo

Post by Tunfisk » Wed Mar 25, 2015 9:06 am

Så lenge basen er riktig, kan du bruke den gamle modellen. Størrelsen har ikke så mye å si når vi spiller med Simple Line of Sight, og wysiwyg har aldri vært så viktig på karakterer. Bare sørg for at motstanderen vet hva han/hun møter, og som alltid, så MÅ du ha med reglene hans.
Erik Svendsen

severus
Ghetorix
Posts: 1982
Joined: Wed Mar 09, 2005 6:13 pm
Location: Oslo

Post by severus » Sun Apr 05, 2015 3:49 pm

Hei på dere

Jeg har tatt en titt på blood and glory-scenariet. Stemmer det at dette (det som forklares i etc-dokumentet) helt erstatter blood and glory i armyboka? I sistnevnte står det er nemlig at kampen over når den ene hæren breaker, men det virker rart...
KoW-boy

Facebook:Kings of War Norway

Thomarsar
Thorn
Posts: 860
Joined: Sat Dec 03, 2011 8:28 pm
Location: Oslo

Post by Thomarsar » Mon Apr 06, 2015 9:17 am

Ja, det som står i pakken erstatter hele regelen fra boka. Altså; spillet fortsetter i seks runder uansett om en eller flere breaker. Deployment er dog lik som i boka (9" fra midten og 9" fra kantene).

-T
KoWboy og Cog of Cyriss

Olannon
Haley
Posts: 5843
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:12 pm

Post by Olannon » Tue Apr 07, 2015 9:12 am

severus wrote:Hei på dere

Jeg har tatt en titt på blood and glory-scenariet. Stemmer det at dette (det som forklares i etc-dokumentet) helt erstatter blood and glory i armyboka? I sistnevnte står det er nemlig at kampen over når den ene hæren breaker, men det virker rart...
Det er også verdt å merke seg at ETC-varianten også regner deg som broken dersom all fortitude befinner seg i èn unit på et hvilket som helst tidspunkt.
Jarle Svendsrud

www.courageofcaspia.com

severus
Ghetorix
Posts: 1982
Joined: Wed Mar 09, 2005 6:13 pm
Location: Oslo

Post by severus » Tue Apr 07, 2015 10:53 am

@Olannon
Ja det så jeg, og likte det veldig godt :)
KoW-boy

Facebook:Kings of War Norway

matsemann
Archangel
Posts: 3189
Joined: Tue May 03, 2011 3:00 pm
Location: Oslo rock city

Post by matsemann » Tue Apr 07, 2015 11:10 am

Antar at dette ikke gjelder dersom man f.eks. har drept en BSB som står utenfor slik at det resterende er igjen i en enhet. You never know...
Gult er kult

15 min of shame - https://www.youtube.com/watch?v=SkzDfGMDhiA

Olannon
Haley
Posts: 5843
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:12 pm

Post by Olannon » Tue Apr 07, 2015 1:41 pm

matsemann wrote:Antar at dette ikke gjelder dersom man f.eks. har drept en BSB som står utenfor slik at det resterende er igjen i en enhet. You never know...
Dersom all resterende fortitude befinner seg i samme enhet så er man broken, hvis det var dette du lurte på? Dòg skal det godt gjøres å ha all fortitude i èn unit og ikke være broken uansett gitt at BSB er død ettersom det meste du klarer da er general (2), unit banner (1) som gir 3 fortitude points, som vil si at du er broken (3 og mindre = broken).

Også vært å merke seg at man kan summone units/karakterer for å øke fortitude, feks med Lore of Undeath.
Jarle Svendsrud

www.courageofcaspia.com

matsemann
Archangel
Posts: 3189
Joined: Tue May 03, 2011 3:00 pm
Location: Oslo rock city

Post by matsemann » Tue Apr 07, 2015 2:33 pm

Godt poeng.
Gult er kult

15 min of shame - https://www.youtube.com/watch?v=SkzDfGMDhiA

Post Reply

Return to “2d6 Crusade”