Demoer på Arcon

Norges største spillfestival, avholdes i slutten av juni hvert år

Moderators: Unicorn, Frederique, The Avenger, chranos

chranos
Warlock
Posts: 3911
Joined: Sun Aug 31, 2008 11:06 am

Demoer på Arcon

Post by chranos » Wed Jun 19, 2013 12:08 pm

Liste over demo og partisipasjonsspill på arcon 29

Guld och Bly
Våre svenske venner dukker nok en gang opp med sitt eget miniatyrspill med western stil. En publikumsklassiker på spillfestivaler i hele norden. Det er åpent for påmelding for spilling over hele fredag og lørdag.

HeroClix demo
Demo i miniatyrsamlespillet heroclix blir avholdt på fredagen.

Kosedyrturneringen
I kjent stil blir det ikke arcon uten kosedyrturneringen. Et "miniatyrspill" uten like hvor en gammel barndomskamerat er miniatyren man spiller med. Meget barnevennlig og blir avholdt søndag.

Malifaux Demo
Som kjent fra maling-underforumet har vår egen Håvard Kongsrud brukt unnevnelig mange konepoeng for å ha tid og mulighet til å lage både tematisert spillbord samt male modeller til dette fantastiske spillet fra wyrd miniatures. Demoer avholdes av Håvard selv på lørdagen.

Oppdrag Optima
Er et skirmishspill med variantregler fra kjente Warhammer 40.000, det blir nok mer rollespillaspekter enn man pleier å se i et miniatyrspill. Kjører over fredag og lørdag.

Warhammer Fantasy Frispilling
På lørdag er det duket for enestående free-for-all og arrangeres av emminente Frederique. Storm of Magic? Siege? 3000pts? 2mot2? Ta med horder av miniatyrer, hauger av variantlister og et åpent sinn.

WARMACHINE og HORDES Demospill
paralelt med Iron Arena vil det bli holdt demospill med mulighet for å delta videre i det åpne turneringskonseptet til Warmachine & hordes. Er du nyskjerrig på det raskest voksende miniatyrspillet i verden? Ta en tur innom Arcon!
Lørdag og Søndag.

En sticky på denne hadde vært fint!
Uansett hvordan man ser det er det bare et spill.

[url=http://www.2d6.no/viewtopic.php?f=14&t=3547]My painting Blog[/url]

Return to “Spillfestivalen Arcon”