Ting man bør vite som deltager og arrangør på Arcon 30

Norges største spillfestival, avholdes i slutten av juni hvert år

Moderators: Unicorn, Frederique, The Avenger, chranos

chranos
Warlock
Posts: 3911
Joined: Sun Aug 31, 2008 11:06 am

Ting man bør vite som deltager og arrangør på Arcon 30

Post by chranos » Tue Jun 17, 2014 9:31 pm

Liste over ting som er lurt å tenke på til arcon:

Først litt fra meg som erfaren con deltager og programmutvalgmedlem:
1) deltagere bør komme til skolen i god tid før puljen starter. Det er alltid morgenrush i infodesken hvor registrering og betaling gjøres. Har du forhåndsbetalt print gjerne ut skjemaet ditt fra denne siden: http://www.spillfestival.no/member/new. ... ntdesk=yes

2) Arrangører møter i god tid før puljen starter. Arrangørens første oppgave er å møte i programrommet for sine arrangørgoder, tskjorte og eventuelle bestilte utskrifter til puljen(e) sine) deretter ser man over rommet(ene) man skal bruke under puljene og påser at disse er klare til bruk for puljens virksomhet. Siste post på programmet er og så nære puljen starter som det er forsvarlig få påmeldingslisten fra programboken i infodesken. Det melder seg alltid på folk i døra og underveis under spillfestivalen. Disse skriver seg på selv i programboken og er ikke prioriterte. Men det er fremdeles sjangser for dem å være med. De kan også møte direkte på romemt puljen starter men da har de lavest prioritet etter når de møtte opp.
Her er det viktig å ikke ha kompiskjøring. Arcon er for alle og alle skal ha lik mulighet til å være med.

3) lagånden er stor hos miniatyrspillere og rydding er aldri noe problem. Arcon blir alltid overasket over hvor ryddige miniatyrspillere er og dere har et godt rykte på dere for det.
Det hadde vært flott om vi kunne holdt den tradisjonen levende ved å hjelpe arrangører og gophere å rydde opp etter man er ferdig med et arrangement.

ellers står praktiske ting om parkering, hvordan man kommer seg til skolen og mye annet her: http://www.spillfestival.no/praktisk/
Uansett hvordan man ser det er det bare et spill.

[url=http://www.2d6.no/viewtopic.php?f=14&t=3547]My painting Blog[/url]

Return to “Spillfestivalen Arcon”