Miniatyrspillprogrammet til Arcon 31 er spikret

Norges største spillfestival, avholdes i slutten av juni hvert år

Moderators: Unicorn, Frederique, The Avenger, chranos

chranos
Warlock
Posts: 3911
Joined: Sun Aug 31, 2008 11:06 am

Miniatyrspillprogrammet til Arcon 31 er spikret

Post by chranos » Thu May 28, 2015 9:38 am

19-22 juni går Arcon 31 av stabelen og har et stort program. Blandt i overkant av 100 programposter finner vi en rekke miniatyrspill:

Flames of War (lørdag)
Late War med alle offisiellt godkjente lister. 4 kamper med 1000-1250-1500-1750 pts. Poengene som er på 1000 er grunnlaget for 1250 pts liste, 1250 liste er grunnlaget i 1500 osv. Det er ikke tillatt å endre eksisterende enheter, bare å legge til nye enheter. Dette gjelder også for HQ - det skal være likt i alle listene. Ingen malekrav.

Heroclix (søndag)
Vi spiller med 400-poengs lag, og alle deltakere må stille med eget lag. Formatet er som følger: Alle standard-figurer er tillatt, samt alle Special Objects, men ingen Alternate Team Abilites, Feats, Battlefield Conditions, Resources, Constructs, Colossals, Vehicles eller Team Bases.

Vil du være med, men har ikke lag? Stikk innom demoen på lørdag! Turneringen er lagt opp for både nye og erfarne spillere, og det er fullt mulig å være med kun etter å ha deltatt på demoen på fredag. Alle deltakere får premie, vinneren får ekstrapremie. Det spilles 3 runder pluss finale.

Hovedpremien blir stor

Infinity (søndag)
Antall runder og størelse av lister er avhengig av hvor mange melder. fra 4 til 8 spiller skal vi bruke 300 poeng liste og spille 3 runde, om vi blir 9 til 12 skal vi spille 4 runde med 200 poeng liste. Hver spiller må komme med 2 lister av samme faction, lister må leveres til gaspard levavasseur på apir eller bli sendt på mail som pdf. Vi skal spille ITS 2015 scenario, hvilke scenario vi kommer til å spille bli annonsert 2 uker før turnering,

Kosedyrturneringen - for de minste og de barnslige blandt oss (lørdag)
Kosedyrturneringen er en tradisjonsrik kamp mellom kosedyr og deres eiere for heder og ære! Alle som vil delta tar med seg sitt eget favorittkosedyr. Gjennom et enkelt regelsystem bestemmer man hva slags egenskaper og ferdigheter kosedyret skal ha, og så braker det løs! Etter turneringen blir det tradisjonen tro mulighet for et møljeslagsmål der alle forsøker å være det siste kosedyret på slagmarken! Kosedyrturneringen er den avgjørende muligheten du har til å bevise at nettopp ditt kosedyr er Norges mest blodtørstige og ressurssterke! Har du en lodden, men kampklar venn som ønsker en sjanse til å vise hva den er verdt- bli med!

Star Trek Attack Wing (søndag)
Spillet har et svært godt utbygget tema med karakterer, våpen og teknologi kjent fra Star Trek-universet. Arrangør stiller med et lass miniatyrer men ta gjerne med hvis du har et skip eller en kombo du gjerne vil teste ut. Det vil bli satt opp minst ett spillscenario for opptil 6 spillere (kanskje flere scenarioer settes opp, avhengig av interesse). Utgangspunktet er lagspill med 2-3 på hvert lag. Valg av scenario kommer senere - arrangør tar gjerne i mot ønsker. Husregler er følgende (flere kan bli annonsert senere): 1) Picard (original) kan ikke legge til free actions skipet ikke har i utgangspunktet 2) Det spilles kun "faction pure" builds 3) Det er ikke tillat å spille med Borg-fraksjonen (årsak: OP). Live long and prosper!

Star Wars X wing (søndag)
Star Wars X-Wing Miniatures har raskt utvidet seg til den nye tilskuersporten da alle har et forhold til de flotte miniatyrene som plasseres på det relativt beskjedne spillearealet på 90*90 cm. Denne turnering vil følge siste offisielle sett med regler, FAQ og Official Tournament Rules (OTR) fra Fantasy Flight Games som bør finnes på denne siden: http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... 174&esem=4 Med mindre OTR endres drastisk vil formatet være 100 poeng av en fraksjon, det være seg Empire, Rebel eller "Scum and Villainy". Vær oppmerksom på hvordan initiativ avgjøres i OTR. Ta med egne brikker, kort, terninger, markers, asteroider og alt annet dere tror dere vil få bruk for - arrangør stiller med terreng (duker uten juksebrett). Arrangør påberoper seg ingen ekstraordinær forståelse av reglene, men vil dømme etter å ha hørt begge sider hvis det er noe som er uklart og han blir spurt om det av minst en av deltagerne. Alle får lov å spørre 3 ganger hver i løpet av turneringen. Arrangør lover å se på alle henvendelser som leveres i den lukkede facebook-gruppa "Docking Bay 94 X-Wing-gruppe" og kan gjøre det om man poster i f.eks. den åpne facebook-gruppa "Flåtekommandoen".

The Lord of the Rings/Hobbit Strategy Battle Game (lørdag)
600 poengs turnering i The Lord of The Rings/The Hobbit Strategy Battle Game. Vi spiller tre kamper på hver 2 timer med en halvtime pause mellom hver kamp. Ta med deg alt du trenger for å spille inkludert miniatyrer, regelbøker, terninger og målebånd. Det blir premie for første, andre og tredjeplass og best malte hær. Vi ber om at dere sender inn en ferdig army list til spillforeningenthefellowship[at]gmail.com senest en uke før turneringen. Meld din deltakelse på Facebook! https://www.facebook.com/events/327498497458081

Warhammer Fantasy Battles (lørdag)
En chill Warhammer turnering hvor vi får testet ut 9th reglene dersom de kommer ut i tide. Regelpakke finner du på www.2d6.no . . Registering kl 10:00 Start 10:20 Lengde: Til vi blir ferdig 2000pts 3 slag (2,5t per slag) Er du ny til hobbyen og har bare 1000pts? Ta med en venn med 1000pts til og spill som allierte på samme bord!

Warhammer Fantasy Battles Endtimes (søndag)
Som en siste farvel med 8th ed kjorer vi et stort End times slag; Chaos mot "Order" Endtimes regler og modeller gjelder. Enkel Magifase, Ca 2000 pts per spiller, balansering etter oppmote Mot opp kl 10 og saa har vi det goy saa lenge vi gidder frem til kl 18

Ellers blir det demoer i warmahordes (lørdag og søndag), heroclix (lørdag) samt potensielt Bolt Action, Star Wars Armada mflr

Mer info på http://www.spillfestival.no
Uansett hvordan man ser det er det bare et spill.

[url=http://www.2d6.no/viewtopic.php?f=14&t=3547]My painting Blog[/url]

Return to “Spillfestivalen Arcon”