Velkommen til OMSK - veibeskrivelse og info

Oslo miniatyrspillklubb

Moderators:Asbjørn, William, Templar

aleksander
Archangel
Posts:3447
Joined:Wed Mar 09, 2005 8:57 pm
Location:Oslo rock city
Velkommen til OMSK - veibeskrivelse og info

Post by aleksander » Tue Nov 04, 2008 12:24 pm

Hjemmeside
http://www.omsk.no


Image
Som navnet vårt tilsier så er vi en frivillig organisasjon for miniatyrspilling i Oslo-området :)

Du finner oss i Grønlandsleiret 41 hver torsdag fra kl 17. Vi har lokaler i 1. etg i Forandringshuset på Grønland. Inngang gjennom cafeen på bakkeplan, til venstre for oppgangen. Eventuelt ring på ringeklokken til 1. etg.

Tog til Oslo S - 10 min gange
Buss 37 til Politihuset 30 sek gange
Buss 70 til Munkegata 2 min gange
T-bane til Grønland 5 min gange
Trikk 19 til Munkegata 2 min gange

Vi spiller for det meste Warhammer Age of Sigmar, Kings of War, The 9th Age, Warhammer 40k, X-Wing, Infinity og Warmachine/Hordes. Andre minitayrspill som Flames of War, Malifaux, historiske spill og LOTR er selvfølgelig velkomne, men vi kan anbefale at man da avtaler å spille sammen med noen på forhånd.

En kan også komme bare for å male, men da må man ta med pensel og maling selv.

Kontingent
Medlemskap i OMSK koster 50 kr i kalenderåret for de ført i 1991 eller senere. For alle andre er kontingenten 200 kroner i året for å spille i lokalene. Det er mulig å komme innom et par ganger før du betaler, men husk at vi får støtte pr betalende medlem ...

Prøveordning: Nettbetaling
Avgiften betales fortrinnsvis kæsj kontant til nøkkelansvarlig på spilldagene for å holde styr på medlemslister. For støttemedlemmer og andre er det også mulig å betale via nettbank så lenge det er fra deres egen bankkonto (så vi får dokumentert navn og adresse) og oppgi fødselsdato, tlf og e-post. Medlemskontingent og donasjoner kan betales til konto:
Image

Historie
klubben startet sitt liv som Oslo & Omegn MiniatyrSpillKlubb (OOMSK) 18. juni 1998 med sete på Bekkestua i Bærum. Etter det muntlige kilder forteller oss var det i starten visstnok historiske spill og gamliser som dominerte. Klubben flyttet snart inn til byen og hadde fra høsten 1999 sete i Stallen i Sarpsborggata 7 på Bjølsen. Fra 2001 tok klubben i bruk navnet Oslo Miniatyrspillklubb (OMSK), og i 2003 flyttet den til Furuset. Oppholdet på østkanten ble kortvarig - allerede høsten 2004 var OMSK etablert i trikkestallen på Kjelsås. Aktiviteten på Kjelsås ebbet ut i 2007. I 2008 fikk klubben nytt liv i sentrum, i Universitetsgata 20. Der var den til vi måtte forlate lokalet i januar 2011. Klubben lå igjen nede til den i november kom til sitt nåværende lokale i Grønlandsleiret 41.


Velkommen!

Return to “OMSK”