Mortarchs: Nefertata, Manfred eller Arkhan

Diskuter regler og andre ting rundt spillet The 9th Age

Moderators:zuhlmatul, Grayfox, Kalerith

Leevoth
Praetorian Ferox
Posts:252
Joined:Fri Jul 19, 2013 9:37 am
Mortarchs: Nefertata, Manfred eller Arkhan

Post by Leevoth » Wed Nov 19, 2014 11:17 pm

Sitter her i tenkeboksen og lurer på hvilken mortarch jeg skal montere først (fyi har 1 kitt ikke 3).

Liker Arkhan da han er en mini Nagash, men har jo Nagash fra før av så kanskje jeg skulle prøvd Manfred som virker ganske fet.
Hadde egentlig avskrevert Nefertata, men ifølge "analyse" på http://1d4chan.org/wiki/Warhammer/Tacti ... ad_Legions countrer ASF på Nefertata på ASL på Thunderstomp og da blir hun jo plutselig litt mer aktuell igjen (om det er riktig at det funker sånn).

Hilfe! :p
Last edited by Leevoth on Thu Nov 20, 2014 12:25 am, edited 1 time in total.

chranos
Warlock
Posts:3911
Joined:Sun Aug 31, 2008 11:06 am

Post by chranos » Thu Nov 20, 2014 12:20 am

Avstemninger funker ikke på forumet.

Beklageligvis.

Men vi kan jo røste i kommentarene.

Jeg driter litt i reglene og liker Arkhan best selv. Så jeg stemmer for han. Bare husk å male han med svarte tenner.
Uansett hvordan man ser det er det bare et spill.

[url=http://www.2d6.no/viewtopic.php?f=14&t=3547]My painting Blog[/url]

arolig
Praetorian Ferox
Posts:271
Joined:Fri Apr 26, 2013 11:04 pm

Post by arolig » Thu Nov 20, 2014 12:51 am

Go for the looks. Enig i at Arkhan er mini nagash.

Neferata og Mannfred er bedre valg enn han. Artig thunderstomp ja! :P
Syntes du burde gå for den av dem som ser kulest ut. Eventuelt vurdere hvilke nagash-bok missons du har mest lyst til å prøve, for da har du modellene klare. Jeg ville gått for Mannfred selv. Syntes han ser kulest ut, husk at Neferata ikke får noe thundestomp mot andre monster, hvor tror du hun kommer til å ende opp i de tøffeste kampene? :roll:

Leevoth
Praetorian Ferox
Posts:252
Joined:Fri Jul 19, 2013 9:37 am

Post by Leevoth » Thu Nov 20, 2014 1:18 am

Når jeg sitter her og pusler tror jeg at jeg lander på Arkhan på første Mortarch
.. fått satt sammen Dread abyssalen og folka og ser hvordan dem henger sammen.

På Dread abyssal nr 2 (som jeg i vakker cheapomode har kjøpt i bitz og som ligger i poften fra US of A nuh), så magnetiserer jeg for Manfred / Nefertata da dem ikke har noe teit tømme på abyssalen sin. Bruker nok da hue / armoren på Manfred sin abyssal da det på Nefertata ser bajs ut. :) Så da er det bare snakk om 1 magnetiseringspunkt, under salen, på å bytte mellom de 2 etter ønske.

OG da skal Arkhan få perlehvite tenner Chranos .. jeg lover deg! :p

Tunfisk
Ghetorix
Posts:1852
Joined:Sun Apr 22, 2007 8:29 pm
Location:Oslo

Post by Tunfisk » Thu Nov 20, 2014 8:40 am

Hold up!

Fra GWs FAQ:

"Q: Do stomps or thunderstomps benefit from any other special rules, equipment or magic items? Or vice versa?
A: No to both questions"

Det kan se ut som om noen har tatt en litt vel rask antagelse her?
Erik Svendsen

Leevoth
Praetorian Ferox
Posts:252
Joined:Fri Jul 19, 2013 9:37 am

Post by Leevoth » Thu Nov 20, 2014 9:18 am

Tunfisk wrote:Hold up!

Fra GWs FAQ:

"Q: Do stomps or thunderstomps benefit from any other special rules, equipment or magic items? Or vice versa?
A: No to both questions"

Det kan se ut som om noen har tatt en litt vel rask antagelse her?

Var litt usikker på den tolkninga selv men om faq sier det så så har 1d4chan feil, greit å få en oppklaring på det.

chranos
Warlock
Posts:3911
Joined:Sun Aug 31, 2008 11:06 am

Post by chranos » Thu Nov 20, 2014 9:26 am

Leevoth wrote:OG da skal Arkhan få perlehvite tenner Chranos .. jeg lover deg! :p
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Uansett hvordan man ser det er det bare et spill.

[url=http://www.2d6.no/viewtopic.php?f=14&t=3547]My painting Blog[/url]

Kalerith
Juggernaut
Posts:1422
Joined:Fri Sep 03, 2010 6:17 am
Location:Stavanger/Jørpeland

Post by Kalerith » Thu Nov 20, 2014 6:29 pm

Med mindre du skal fielde to av dem sammen så kan du jo bare male alle karakterene oppå å magnetisere dem? Så låser du deg ikke til noen av dem 8)
Karl-Erik Hansen
Tournament Organizer:

-Drums of War

- Winterfall

ETC- 2016.
Team Norge - Orcs & Goblins
Ny kanal for kamprapporter.
https://www.youtube.com/channel/UCvnfmG6pYRFChFyeuwApAJg

Leevoth
Praetorian Ferox
Posts:252
Joined:Fri Jul 19, 2013 9:37 am

Post by Leevoth » Thu Nov 20, 2014 11:13 pm

Kalerith wrote:Med mindre du skal fielde to av dem sammen så kan du jo bare male alle karakterene oppå å magnetisere dem? Så låser du deg ikke til noen av dem 8)
Funker bra på neferata og manfred for de sitter bare fast i salen, arkhan sitter fast i noen tynne tømmer også .. så de limes på abyssal #1, abyssal #2 magnetiseres med Nef/Manf.

Post Reply

Return to “Generell diskusjon”