ETC 2018-2019

Diskuter regler og andre ting rundt spillet The 9th Age

Moderators:zuhlmatul, Grayfox, Kalerith

Evisor
Stannis Brocker
Posts:335
Joined:Fri Nov 09, 2007 1:58 am
ETC 2018-2019

Post by Evisor » Tue Sep 18, 2018 11:01 am

Hei.

Under følger en gjennomgang av målsetninger, uttakgskriterier og annen informasjen for ETC laget i 9thage 2019. Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt.


Uttakskomiteens kriterier for ETC deltakelse 2019.

Målsetting:
Årets målsetting for ETC uttakskomiteen fanger både smalt og vidt samtidig. Vi ønsker å bruke de kompetitive turneringene for å fremme 9th age miljøet som helhet på det bredeste. For å få til dette ønsker vi å få med så mange ildsjeler og ressurspersoner i det vi kaller den utvidede ETC gruppen. I 2018 var denne gruppen på rundt 12 personer. I år ønsker vi at den skal være 20+. I tillegg til å sende en tropp på 8 spillere + 1-2 Coaches til ETC, ønsker vi å sende 2 lag til WTC 2019. Resultatmessig ønsker vi selvsagt å gjøre det bedre enn vi gjorde det i fjor. Dette vil si at vi har lyst til å komme blant de topp 10 på ETC og vinne best Sportsman Awarden for å virkelig å ha lykkes. Et godkjent resultat vil være å vinne mer enn vi taper uten å ha blitt cappet av noe lag, med en pallplass på best sportsman.

Oppsummert:
Utvide ETC Gruppen til 20+ deltakere.
Sende 2 lag (10 spillere) til Tyskland WTC våren 2019.
Sende 8 spillere + 1-2 Coacher til ETC 2019
Topp 10 ETC 2019.
Best Sportsman Award 2019

Den utvidede ETC gruppen:

Alle med aspirasjoner om å spille en turnering utenlands i perioden September 2018-August 2019 vil bli vurdert inn i gruppen. Andre ressurspersoner som kan delta med kunnskap om spillet eller en spesifikk rase kan også være med. En rekke mennesker vil bli invitert inn av uttakskomiteen. Men det er ikke noe i veien for å 1. spørre om å få bli med eller 2. Spørre om noen andre kan bli invitert. Jo flere jo bedre. Særlig for dere som bor Nordover er det ønskelig at noen tar kontakt for å være med i gruppen.
Den utvidede ETC gruppens oppgave er å fremme Norske lag i utenlandske turneringer. Her har vi diskusjonsforum for strategi, lister, reiser osv. Hvert medlem vil bli bedt om å ta ekstra ansvar for en til tre raser. Kommunikasjonen foregår på 2d6.no (alle i gruppen får tilgang til ETC forumet) og gjennom bruk av Messenger diskusjonsgrupper.
Fra den utvidede ETC gruppen vil vi plukke de 8 spillerne som skal delta i ETC. Vi vil også bruke gruppen for å plukke ut 10 spillere som skal reise til Tyskland å spille WTC våren 2018.

Kriterier for å spille på selveste ETC

Deltakelse:
En hver ETC spiller må regne med å bruke en del tid på prosjektet. Dette vil dreie seg om egne tanker og diskusjoner på nett. Men også matching og turneringer. Det er viktig at våre spillere får prøve seg mot variert motstand. Noe av dette kan gjøres over nett gjennom UB (Warhammer via nettklient) Men vi ønsker at spillerne skal delta i så mange turneringer som mulig. Hva som er riktig antall turneringer er vanskelig å si. Men det må spilles i minst et lagturneringsformat turnering i løpet av oppkjøringen. Og vi anbefaler de som ikke har vært med på utenlands turnering tidligere å få med seg minst en slik en også. Ellers er NM i 9th age i Februar en grei turnering å få med seg.

Eksempler hvor vi håper det deltar lag i sesongen:
Invasion (September 3 mannslag)
Paris (5 manns lag) (Desember)
Milan (4 manns lag (November)
Geilo (Høst) (3mannslag)/Oslo
Oslo (9th age NM Singels Februar)
DSK (Bergen 3mannslag)
Luxembourg (4 mannslag)
Herford (VM 5mannslag Tyskland)
Eventuelt andre turneringer.

Ferdighet:
Vi ser etter de flinkeste spillerne i landet. Dette er vanskelig å fastslå. Men vi prøver å være så objektive som mulig. Selv om det ikke alltid er nok å bare slå turneringsresultater i bordet.

Kulhet/Behagelighet:

Dette er en sosial affære. Vi må kunne fungere som en gruppe over tid. Derfor legger vi vekt på å velge ut en gruppe vi tror kan fungere og gjøre hverandre bedre. Når det er sagt så er det rom for mye forskjellige mennesker og det er høyt under taket vårt.

Plass nummer 8:

Det er et ønske fra komiteen at det alltid skal være med en på ETC laget som ikke har deltatt på ETC tidligere. Så lenge vedkommende har potensiale spillemessig (trenger ikke å være blant de 8 beste i norge) og ønsker å delta så ligger veien åpen. Dette vil ikke si at vi absolutt kommer til å dra med oss en newbie, men at det skal mye til før vi reiser ned uten en ny spiller. Legg merke til at det ikke er noe i veien for å ha flere newbies på laget

På selve turneringen:

Deltakelse på fellesmiddag med strategiplanlegging torsdag kveld før ETC begynner er pliktig.

Innlevering av paringsformular i det formatet og på den metoden som blir besluttet er pliktig. Det vil også være en tidsfrist lagt til grunn for innlevering. Om man er tidlig ute er det ikke noe problem med å få hjelp til dette.

Deltakelse på enten torsdags treningskamp før etc begynner, eller ESC er ønskelig. Men ikke et absolutt krav.

Uttak:

Endelig uttak for ETC vil foreligge 4 uker etter NM blir avholdt.

Søknadsprosess:

Har du lyst å være med til ETC?
Eller har du lyst å være en del av den utvidede ETC gruppen?
Ta kontakt i tråden under eller send meg, Sigbjørn eller Kyrre en melding.

Måtte du bare trille 6ere.

Hans Blom

Return to “Generell diskusjon”