ETC 2 Uttak

Diskuter regler og andre ting rundt spillet The 9th Age

Moderators:zuhlmatul, Grayfox, Kalerith

Evisor
Stannis Brocker
Posts:335
Joined:Fri Nov 09, 2007 1:58 am
ETC 2 Uttak

Post by Evisor » Wed Nov 21, 2018 5:22 pm

Uttakskomiteen presenterer nye medlemmer i ETC Norge 2019

Uttakskomiteen har besluttet å ta ut tre nye deltakere til Etc troppen 2019. Til sammen utgjør troppen nå 5 personer + coacher. Det er usannsynlig at det vil bli tatt ut flere før etter norgesmesterskapet i februar.
Hermund og Halvard kommer til å være en del av ETC utvidet også i år. Men kommer til å delta på ETC som mercenaries for en annen nasjon. Dette vil si at det virker trolig at vi kommer til å stille med tre eller fire personer på laget som ikke deltok på ETC i fjor. Per dags dato anser vi det for å være 6 kandidater til disse tre plassene. Minner om NM 2-3 Februar. Hold oss gjerne også oppdatert på hva dere foretar dere og søk ut spillere for å få motstand.


Valentino:
Har scoret godt i etc begge årene han har vært med. Vanskelig å utelate fra noen tropp. Spiller en kynisk tilnærmelse på Sylvan Elves som vi antar han vil gjenta i år. Også den i troppen som scorer nærmest i poeng av hva han melder fra kamp til kamp. Member of team Normal.

Karl Erik:
Mr.Warhammer i Norge. Har aldri levert det han selv ønsker i ETC. Men vi tror dette er året hvor han vil bli storscorer. Er en av de som er mest aktive på å søke frem lister. Per dags dato skal han konsentrere seg om mørk alvene og vampire counts. Member of team Baby.

Kyrre:
Vår gamle kaptein er nå tilbake etter et års fravær. Begynner å finne steamen med mange solide lister. Han har den utakknemlige oppgaven med å skulle være utsett der vi får det til. Så han blir satt til å finne ut av hvilken liste som kan stå imot det meste i de fleste situasjoner. En oppgave som ofte er tøff og vil kreve en mental styrke fra kamp til kamp. Sjelden eller aldri vil en grønn match være å finne for stakkars Kyrre. Holder for øyeblikket i Saurus Ancients. Men må raskt finne ut av om det er andre lister som tåler dette bedre.

Allerede tatt ut:

Jørund:
Spilte demons til 3 beste plassering sist gang. Nå forsvinner demons og kommer tilbake som gud vet hva. Skal fokusere på orcer og gobliner fremover. Men ha et øye til siden for hva som kan skje med den demon boken. Member of team baby.

Sigbjørn:
Spilte ID sist år til veldig stabil måloppnåelse. Scorer ofte det han melder. Ønsker å prøve å spille noe mer offensivt denne gangen og overlate counterpush og anvil til andre. Har derfor Warriors of the dark gods som sitt fokus. Member of team leadership.

Skulle du ha spørsmål vedrørende prosessen videre.
Eller melde din interesse.
Ikke nøl med å kontakt meg.

Mvh

Hans Blom

Return to “Generell diskusjon”