HeavyBs kamper i NM

Her kan du poste battle reports du vil dele med andre

Moderators: Unicorn, knightofkob

HeavyBtakingowa
Gobber
Posts: 17
Joined: Fri Oct 10, 2014 9:20 am

HeavyBs kamper i NM

Post by HeavyBtakingowa » Sat Jan 23, 2016 1:37 am

Hei
Jeg tenke å skrive noen korte battlereports fra NM. Jeg startet med 40k i April, og har ikke lang erfaring fra spillet.

Min liste i NM

Chaos lord on bike med 4++ og LC/PF

Chaos space marines
10 stk med ccw og bolt pistol, 2 stk med plasma. de sitter i en rhino.
10 stk med boltgun, 2 stk med plasma de sitter i en rhino.
CUltist
10 stk cultist
10 stk cultist

Bikes
5 bikes, 2 stk med plasma, champion har meltabombs.
Helldrake med baleflamer

Heavy Support
Heavy sicarian tank med heavy bolters
Forgefind med hades autocannons

formation
Mayhampack
3 helbrutes med multimelta og powerfist

Kamp 1
Her møtte jeg Ask Berg, han hadde ei liste med astra militarum og space marines. Det var en meget jevn kamp. Ask hadde fnp på alle sine tropper og dette gjorde dem meget vanskelig å rydde av veien. warlorden min tapte en melee mot hans smashfucker light. men heldigvis klarte min sicarean tank å ta ham av dage før han ødela mer av min battle line. nærkamp troppene mine ble slaktet i møte med hans assault marines, men jeg hadde nok skytting til å fjerne trusslene han hadde på bordet. Forgefinden min gjorde mye skade på hans leman russ tanks og jeg tok en jevn 11-9 seier.

Kamp 2
Her møtte jeg Kim Lyhne, som stillte med ei necronsliste som var meget resiliant. Jeg har aldri spillt mot necros før, og møtte mange ting som måtte løses on the fly. Jeg hadde et godt early game, tok mange objektives og fant sterke posisjoner på brettet. Kim fikk itillegg vanskelig objektives. En av mine helbruts fikk chargen på hans warlord, og tok ham ut i en runde. Min warlord holdt hans firfirsler med høyt iniativ locked i combat i nesten 3 hele runder. Dette sammen med at mine marines er meget sterke å holde objektives gjorde at jeg fikk en liten ledelse. Kampen ble avluttet i runde 5, da var det ikke mye chaos igjen, men Kim hadde gjemt bort noen firfirsler som han glemte å bruke. Dermed holdt mine marines det nødvendige siste objektivet og jeg tok en knepen seier med 12-9.

Kamp 3
Her møtte jeg Amir Hayek, han stillte med ei admech støttet av noen space marines bikers. Han tok mange objektiver tidlig i spillet, og tok ut noen nøkkelenheter hos meg. Mine helbruts ventet med å komme før i runde 3, og fikk desverre ikke utrettet noe særlig. Jeg fikk overtaket på skyting, og tok ut det meste av hans trussler i runde 3 og 4. Men det var ikke godt nok. En knepen seier til Amir, men jeg tror hadde kampen gått til runde 5 så hadde jeg hatt en bedre sjangs. en knepet tap på 7-9 til Amir.

Kamp 4.
Her møtte jeg Thomas Fordal sin grey knights. jeg sendte mine blodtørstige bikers med warlord opp midten av brettet, men jeg undervurderte trusselen om skytting til grey knights, de ble revet i mange biter og resten av min hær fulgte kort tid etter. Kampen var avsluttet i runde 3, da hadde jeg kun helbruts som kom på i runde 3, en Rhino, og heldraken, som han ikke hadde noen gode svar på. Dreadknights var overraskende harde, og jeg klarte bare å bulke 1 av dem, selv etter konstentrert plasma og str 7 ild. en overlegen seier til Thomas med 6-14.

Kamp 5
Her møtte jeg white scars til Nicolay Tønnesen. Han tok mange objektiver tidlig med alle sine bikes. Jeg hadde heldigvis deploya sterkt, og holdt 3 objektiver hele kampen, dette var nok til å holde stillingen ca jevnt til i runde 3. Da hadde både heldrake og helbruts fått fungere fra runde 2 av, og det var ikke mye igjen av hans hær. Warlorden hans døde til en grusom charge av 2 helbrutes med rage. så selv om mine nærkamptropper ble moppa opp av hans space marines, så var det mest opprydding og jeg tabla ham i runde 5. Nicco var en meget sportslig spiller og var rask og effektiv i sine runder slik at vi kom til runde 5. Jeg vant tilslutt 22-12.

Dette var mitt første NM, og det var meget lærerikt, og ikke minst veldig artig å møte andre spillere og andre armeer enn det jeg spiller mot til vanlig. Alle mine motstandere var i godt humør og viste forståelse for at man er litt ny i warhammer 40. Takker alle for en meget trivelig mesterskap.

Unicorn
Wraith Engine
Posts: 2318
Joined: Thu Jul 21, 2005 5:52 pm
Location: Kristiansand
Contact:

Post by Unicorn » Mon Jan 25, 2016 2:04 pm

Gratulerer med 3 seiere på ditt første NM :) til neste år må du sette deg mål og forbedring ;) lykke til og så håper jeg å se deg på andre turneringer senere i år :)
Okidoki, skal ikke legge meg opp i interne ting mellom en engel og en enhjørning, det kan fort bli nasty


Join the Invasion
www.Invasion.no

Post Reply

Return to “Battle reports”