WHFB-kampanje - Sesong 1 - Runde 1

Kristiansand

Moderators: Unicorn, kaldCB

NilsenMedDobbelN
Trencher
Posts: 69
Joined: Tue Sep 25, 2012 2:51 pm

WHFB-kampanje - Sesong 1 - Runde 1

Post by NilsenMedDobbelN » Fri May 01, 2015 9:47 am

Tjollahopp! Her poster man resultatene for Sesong 1 - Runde 1 av kampanjen.

Vi kickstartet kampanjen med en nervepirrende terningstrilleturnering. Leo trillet som en gud og fikk velge første motstander. Han valgte Tor-Andre. Daniel valgte Leif, Thomas N valgte Trond og Sondre fikk Thomas G.

Resultater terningstrilleturnering:
1) Leo
2) Daniel
3) Thomas N
4) Sondre

Jeg sto over første runden da vi var 9stk.

Etter første runde fikk jeg inn et slag mot Daniel, så et mot Thomas N.

Kamp 1: Heinrich Schastenhasens Velsignede Fortropp Vs Dantes Stolte Sjøkrabber (Daniel)
Vi triller Magi. Magi overalt!-scenarioet og jeg vinner rullet for å begynne inni tårnet. Jeg plumper 10 crossbowmen inni tårnet. Daniel får første runde
Fransioar beordrer silver helmsene til å charge tårnet umiddelbart mens Fransioar og Dantes Stolte sjøkrabber beveger seg opp for å kaste magi og skyte piler. Silver helmsa mister en stolt knekt på veien inn til tåret da de pepres av bolter. Magikeren kaster Tempest på enheten med greatswords, men den bommer totalt. Sorcerous portal kaster speed of light på crossbowmenna, hoho! Både sjøkrabbene og bolt throweren skyter, men gjør lite til ingen skade. I nærkamp får ikke de noble knektene gjort stort mye, og mister en av sine egne i det de angriper tårnet. De charger inn 2-3 runder til, men får aldri Crossbowmenna ut, ettersom de får speed of light omtrent hver eneste runde :D

Wilhelm Hahndorf og hans steinharde haner marsjerer stolt fremover for å ta ut sjøkrabbene eller bolt throweren, men etter 3 runder med pepring fra bolt throweren mister de til slutt motet og flykter.

Greatswordsa blir pepret med både magi og piler, men marsjerer fryktløse opp til sjøkrabbene som i sin tur charger inn. Heinrich og Dante ender opp i duell med hverandre. Dante spinner som besatt med sin fanatic ball and chain og dæljer et slag inn i Heinrich som selv ikke Heinrich sitt magiske skjold klarer å motstå. Skadet, men ikke beseiret, slår Heinrich tilbake og moser inn brystplaten til Dante. Den stolte sjøfareren faller til bakken, ute av stand til slåss videre. I nærkamp er greatswordsa mer enn en håndfull for sjøkrabbene. Fylt med rettskaffent hat og Sigmars velsigninger kløyver de en alv i to med hvert eneste hugg.

Etter å ha meid ned sjøkrabbene til siste alv åpner det seg en mulighet for greatswordsa til å flanke alvenes knekter. Alvene stoler på at deres hesters hurtighet er nok til å smette unna, noe som viser seg å være sjebnesvangert. Hestenes siste dødshyl blandes med hyllester til Sigmar i det alvenes noble knekter lemlestes, uten at den miste nåde blir vist.

Seier til Heinrich og hans velsignede fortropp!
Wilhelm lover at han kommer sterkere tilbake og får +1 wound etter kampen.
Heinrich finner et magisk item til verdi av 20p.

Kamp 2: Heinrich Schastenhasens Velsignede Fortropp Vs Mung' O Lazzes rebelske stammekrigere (Thomas N)
Scenario: Ville skoger, ville beist.
De feige øglemennene holdt seg så langt bak på slagmarken som overhodet mulig, med unntak av kamelonene som snek seg opp bak en skog på venstre flanke. Ut av intet kommer en enhet med ungors av skogen på venstre flanke for å angripe øglene som slettes ikke hører hjemme her.

Øglenes prester ber til høyere makter for hjelp og ikke lenge etter dukker det flere dalende kometer opp på himmelbildet.

Uredde og ute av stand til taktiske tanker buser Heinrich og hans greatswords gjennom skogen for å nå øglene på den andre siden. Wilhelm og hanene rir som vinden på sletten som separerer skogene. Crossbowmenna dreper en enslig øgle.

Ungorsa gjør kort prosess på øglene og setter så kurs mot en av øgleprestenes enheter.

Flere kometer dukker opp på himmelen mens en annen kræsjer ned rett ved Heinrich sin enhet. Skaden er stor og det viser seg at skogen de gjemmer seg i, gjør vondt verre. Trærne vekkes av magien og trænes vrede river flere krigere i fillebiter. Sterkt redusert, men fulle av pågangsmot marsjerer Heinrich og mennene hans videre. Deres tro på Sigmar og stål, langt sterkere enn frykten for å dø.

Wilhelm og hans knekter angriper øgleprestens enhet på venstre del av slagmarken, men mister en mann til giftige spyd. De får tatt en grusom hevn da de når frem, og øglene blir både spiddet av lanser og trampet i hjel av hester. I tillegg er øglene flanket av ungors som knuser skallene til to av øglene. Det hele blir for mye for øglene som flykter, bare for å bli løpt ned av hestene til Wilhelm & Co, som nå befinner seg midt på slagmarken, omringet av øgler.

Tiden for hevn er inne og luften fylles med små bambusspyd, hver eneste spydspyss drypper med eksotiske gifter fra Lustrias jungler. Ikke en gang heldekkende rustning er nok for å beskytte mot antallet spyd og både Ulf Arschbart og Wilhelm tar faller av hestene sine. Görtil den blinde, nå ute av stand til å bli ledsaget av Wilhelm får panikk og flykter det han kan for livet. (På dette tidspunktet kan det være at jeg kaller lillebroren min for ei fitte).

Heinrich strammer grepet rundt krigshammeren i det han ser Wilhelm falle av hesten. Ved Sigmar, disse blasfemske øglene må stoppes! De skal trampes ned i sølen og slettes fra historiebøkene! Deres hedenske, skjellbelagte kropper skal lemlestes og brennes.

Som én angriper Heinrich og hans greatswords øglene med et hat som man knapt har sett maken til. Armer og bein flyr i luften mens øglene gjør så godt de kan for å stanse angriperne. Patetisk! brøler Heinrich og slår kjeven av en øgle som kjører spydet sitt gjennom låret hans. Det skal mer til å stoppe Sigmars utvalgte!

Øglene flykter fra slakten med Heinrich hakk i hæl. Flukten fører Heinrichs velsignede rett inn i hovedprestens enhet og et glis sprer seg om Heinrich' lepper. Seieren er spikret!

Øglepresten Ya’ Tzy ser fortvilet rundt seg. Hans prestebror Un'O ligger bevisstløs i sølen noen få meter unna. Hvor enn han ser ligger det døde øgler. Omkring han er det rasende , mjukhudede vandaler. Vet de ikke at de forstyrrer den Store Plan? I et siste desperat forsøk samler Ya'Tzy det han har av magiske krefter for å mane frem nok en komet. En komet kraftig nok til å utslette alle mjukhudene på slagmarken.

Heinrich forstår ikke hva øglepresten sier, men innser umiddelbart at det ikke kan være et godt tegn. Han beordrer mennene sine til å gi alt de har og hans velsignede svikter aldri. Blodbadet er sikret i det Heinrich sine midlertidig allierte, ungorsa hyler sine uintelligente hyl og massakrerer øglene fra flanken.

Før kometen når slagmarken er det ikke en eneste gjenlevende øgle på slagmarken. Heinrich smiler fra øre til øre og hyller Sigmar. Hyllesten høres som et ekko fra mennene hans, om og om igjen. Ved Sigmar, det er deilig å vinne!

Seier til Heinrich og hans velsignede.
Wilhelm, nå ekspert i å falle av hesten får +1 toughness.
Jeg fant 1stk av beistenes avføring

jimjim
Fennblade
Posts: 118
Joined: Tue Apr 10, 2012 2:19 pm
Location: Kristiansand

Post by jimjim » Fri May 01, 2015 11:12 am

Kan ta en kjapp oppsummering av mine to kamper:

Kamp 1: Skrapjegerne mot Brannstifterne, Gravrøveri på høylys dag.

Ogrene marsjerer oppover. En sabretusk på hver flanke - hvor en av dem er fryktelig kåt på mangler squigen. Flamecage blir kastet på en chariot, lar den gå gjennom, mens flaming sword på belchers blir dispellet. Leadbelchers tar 1 wound på trollene i skytefasen.

Chariots er tidlig ute med herselering på venstre flanke. 1 chariot charger en sabretusk - lang charge, men går fint. Chariot 2 posisjonerer seg 17" ifra bulls.
Trollene feiler stupidity og tasser fremover. Mangleren spretter inn i skogen på midten av brettet, langt utenfor sabretuskens rekkevidde. Goblinene tasser oppover de og.
I CC blir det varslet om overkjørsel av en katt. Charioten reformer utenfor Bulls LOS, og står finfint til for en flank/rearcharge hvis bulls skulle charge goblins.

Leadbelchers rygger, bulls reformer, sabretusk lunter etter mangleren.

Resten av kampen ble fullstendig sirkus. Trollene charger og slår leadbelchers, som løper 12". Trollene løper 6". De er nå utenfor IP, jippijai. Firebelly går ut av Bulls og skal bruke breath weapon på trollene, som gjør nada. Chariots, goblins posisjonerer seg. Belchers rallyer. Trollene failer stupidity selvfølgelig, og går 6" frem - inn i belchers igjen! Chariot charger Firebelly. Trollene eter belchers opp, og reformer. Chariot vinner mot Firebelly, som løper fra dem.
Bulls charger Goblins. Chariot som sloss mot firebelly har 1 wound igjen, flamecage gjør nada. Bulls gjør det greit mot goblins - men MVP er nasty skulkers. Goblins taper, men står. Chariot 2 kommer i flanken på bulls.
Trollene failer stupidity gang på gang, og er så og si ubrukelige resten av kampen. Chariot 1 charger firebelly, og tar det siste woundet av han.
Sabretusk charger gobbos i rear. Gobbos taper gang på gang, men er steadfast, og står. Chariot 2 prøver å charge bulls i rear, over et obstacle, men failer DT. 1/3 for å få "they see me rollin" achievement.
Bull standardbearer, Veteran og sabretusk lever, mens jeg har mistet 1 chariot.

Seier til Skrapjegerne, som får 3 gullslanter, og veteranen Snabb får +1 wound. (ÆØHÆHÆHÆH FUCK YEAH)

Det må fremheves at Thomas rullet jevnt og trutt ganske dårlig - noe som så ut til å være en gjenganger ila av dagen. Frytkelig dårlige terninger - men en artig kamp.


Kamp 2:
Skrapjegerne mot Reavers. De uendelige sletter.

Denne kampen var relativt kjapp. Bladewind tar 11 goblins runde 1. Panic.
Trolls failer stupidity.
Chariots charger Corsairs. De rekker frem, tar 6, og tar 1 wound tilbake.
Corsairs ruller dobbel 1. [sensur].
Gobbos rallyer. Mangler hopper inn i Spearmen og RXbows, tar vel ca 5 fra hver enhet.
Trollene failer stupidity nok en gang. Corsairs vinner mot chariots, som stikker.
Gobbos mister nok en gang en haug til bladewind. Mangler klarer å treffe RXbows, og tar ut uniten, samt ett troll. Kampen koker til slutt ned til at gobbos sloss mot corsairs+spearmen og sorceress, taper, og blir løpt ned, mens trollene står og ser på.

Seier til Reavers.
Veteranen får +1 WS.

Post Reply

Return to “Spillklubben sørlandet”