40K i Narvik

Genrelle spørsmål om warhammer 40K

Moderators: Unicorn, knightofkob

Engangsgrill
Holy Zealot
Posts: 44
Joined: Fri May 31, 2013 11:03 am

40K i Narvik

Post by Engangsgrill » Sun Aug 31, 2014 3:51 pm

Da gjør jeg et forsøk på å dra i gang 40K i Narvik på spillklubben ved HiN (Høgskolen i Narvik). Foreløpig er det snakk om å lodde stemninga og sette interesserte i kontakt med hverandre.

Det har vært et par stykker som har spurt magic-folka etter 40K, men uten å legge igjen noe kontakt-info, så det gjelder å få tak på disse. Plakater er satt opp. :)

Spilletid for spillklubben er søndager kl.1600, og evt. Onsdager 1700 (samtidig som MtG spilles). Åsted er kantina på HiN.

På sikt vil vi ha mulighet for et permanent bord på spillklubbens "kontor"-lokaler, og i alle fall mulighet for å lagre terreng for de som vil oppbevare det der.

Klubben er i utgangspunktet for/av studenter, men det vil være mulig for ikke-studenter å delta etter avtale.

Om noen er interessert i andre miniatyrspill, må de gjerne også ta kontakt (har Infinity og Deadzone som venter på å bli malt).

Send en PM eller stikk innom på en av spillkveldene. Undertegnede vil stort sett være tilstede både søndager og onsdager.

Engangsgrill
Holy Zealot
Posts: 44
Joined: Fri May 31, 2013 11:03 am

Post by Engangsgrill » Fri Sep 12, 2014 9:05 am

Kort oppdatering:

Da er vi så smått i gang. Tre oppmøtte på første søndagen. En del tid gikk bort i prat og show-and-tell, men vi fikk gjennomført tre små slag slik at alle fikk spillt med alle.

Det er 3-4 til som er interessert på sikt, men som må få det til å klaffe med jobb, eller få hæren sin til byen. Det vil forøvrig være mulig å få låne en liten hær for de som ønsker.

Med andre ord er det bare å komme innom på søndag om man ønsker et slag eller to. :)

Edit 16.09.2014:

5 oppmøtte på andre søndagen, hvorav 4 med hær og en som har veldig lyst å starte etter demo game med lånt hær. Med like mange som venter i vingene ser det ut som vi klarer et jevnt oppmøte på 4-6 stk.

For å bli litt tidligere ferdig prøver vi å starte klokken 15:00 neste søndag (20.9), men om man kommer senere er det selvfølgelig ikke noe problem.

Hexecutive
Gremlin
Posts: 1
Joined: Fri Sep 19, 2014 9:57 am

Post by Hexecutive » Fri Sep 19, 2014 10:03 am

Heisann,

Er en av de som kommer etterhvert. Har sikkert blitt nevnt av et par av spillerne, jeg er en av de som spilte på klubben for ca. 10 år siden.

Siden dere har satt tidpunktet på søndager til kl.1600 høres det ut som dere tar sikte på veldig små slag som standard?

Skal prøve å ta turen f.om. om 3 uker, blir bedre tid på disse dagene for meg da.

Engangsgrill
Holy Zealot
Posts: 44
Joined: Fri May 31, 2013 11:03 am

Post by Engangsgrill » Fri Sep 19, 2014 11:29 am

Hei.

Tidspunktet på kl. 1600 på søndager er/var fordi dette er tidspunktet til resten av spillklubben (men det virker litt irrelevant siden resten sitter og spiller mahjong på klubb-kontoret). Om tilstrekkelig mange ønsker å starte tidligere er ikke dette noe problem, bare vi blir enige internt i gruppa.

Som nevnt starter vi 15:00 kommende søndag, med den tanken at man kan få spist middag før man drar å spiller. Nå har vi jo ikke blitt ferdig før 22:00 noen av gangene, så jeg ser helt klart et argument for å flytte spillinga enda tidligere, men det må nesten diskuteres i plenum før det tas noen avgjørelse.

Angående størrelse på spill har vi holdt oss på 500/1000 foreløpig, både på grunn av variabel størrelse på arméene til folk, og slik at det blir raskere rotasjon på spillingen hvis det er oddetall spillere. Om du ønsker større slag er det flere som kan stille med 2 eller 3K. Ha gjerne klart noen lister med ulik poengstørrelse og cheese-nivå, så kommer man raskest i gang.

Uansett er du velkommen så snart du får sjansen til å stikke innom.

Red Skullz
Enigma Foundry
Posts: 403
Joined: Thu May 20, 2010 8:07 pm
Location: Populært kalt Mordor..
Contact:

Post by Red Skullz » Tue Sep 30, 2014 8:57 am

Hei!

Hører ikke til Narvik men på Setermoen. Vi er en god gjeng her som har holdt det gående i over 10 år her på innlandet. Vi har tilknytning med spillere fra Salangen, Harstad, Lofoten og nære bånd med Imladris i Tromsø. Har prøvd i flere år å etablere kontakt med miljøet i Narvik men det har vist seg vanskelig.

Uansett.

Førstkommende lørdag er det åpen dag, kl 1000-1500 på Treffpunkt i sentrum av Setermoen der en del tilknyttet klubben vår spiller, maler osv og så er det åpent for alle til å komme og se hva det hele handler om. Rekruttering enkelt og greit. Vi har spillere i aldersgruppen 14-36 idag og fyller gjerne på.

Dere er hjertelig velkomne dit men også til å etablere forbindelsen med oss på vår Facebook gruppe, Bardu brettspill og brunt drikke. Er en lukket gruppe og der det meste skjer interaktivt for oss.

Mvh,
Tommy
http://teamanarchy.diskusjoner.com
Team Anarchy, spillegruppe lokalisert på Setermoen i Indre Troms.

Engangsgrill
Holy Zealot
Posts: 44
Joined: Fri May 31, 2013 11:03 am

Post by Engangsgrill » Tue Sep 30, 2014 11:37 am

Vær hilset, Setermoen!

Miljøet i Narvik har alltid vært relativt lite, såvidt jeg har forstått, og dette er vel første gangen på flere år at det har vært noe organisert spilling (utover isolert kompis-spilling). Vi har dog fått etablert en kjerne av spillere som kommer relativt fast, så det ser ut som vi skal holde aktiviteten ut året i alle fall (er mange studenter, så til/fraflytting vil være en faktor). Vi har forsåvidt også en tidligere spiller fra Setermoen her, men som må få hæren sin hit før han kan delta.

Nå vet jeg ikke om det er noen som er interessert i en ekskursjon ennå, men undertegnede stiller seg åpen til å kjøre litt for å spille etterhvert. Kansje man kan motivere noen flere hvis det skulle dukke opp en turnering eller samling på nyåret. De fleste vil nok foretrekke å bygge opp litt større hær før dette er aktuelt da mange er i startfasen eller har nylig begynt på ny hær.

Ellers skal jeg skal formidle invitasjonen videre. Er ikke på facebook selv (!), men jeg skal iaf. komme innom på forumet deres. Forøvrig veldig hyggelig med at du/dere tar initiativ, det er jo bare positivt å etablere kontakter i nærområdene.

Mvh
Jaran

Red Skullz
Enigma Foundry
Posts: 403
Joined: Thu May 20, 2010 8:07 pm
Location: Populært kalt Mordor..
Contact:

Post by Red Skullz » Tue Sep 30, 2014 2:09 pm

Veldig bra, da høres vi etterhvert :)

Slik det er idag veksler vi med Imladris på å holde turneringer/samlinger her i nord. Nå sist var det i Tromsø så planen er at vi arrangerer Setermoen open i januar-februar. Planen er å kjøre et todelt opplegg.
En del med fokus på flere små kamper for de som er i startgropa / har lyst og en annen med noen massive apocalypse kamper.

Mer informasjon kommer men Facebook er vår viktigste kanal, forumet sekundært. Forum er ikke så attraktivt for ungdommen tydeligvis..
http://teamanarchy.diskusjoner.com
Team Anarchy, spillegruppe lokalisert på Setermoen i Indre Troms.

Tett
Gremlin
Posts: 4
Joined: Sun Dec 17, 2017 4:59 pm

Post by Tett » Wed Dec 25, 2019 5:26 pm

Hej!

Finns det något liv i Narvik fortsatt? :(

Precis flyttat hit och är down på det mesta! :D

Post Reply

Return to “Generell diskusjon”