Frenzy med assault

Det meste av WmH diskusjon skjer på 2d6 Discord - her er en åpen invitasjon

Moderator:vizier87

Nurion
Thorn
Posts:785
Joined:Mon Feb 12, 2007 4:48 pm
Location:Raufoss
Frenzy med assault

Post by Nurion » Fri Oct 07, 2016 2:28 pm

Kom opp et spørsmål i dag.
Pureblood har assault og pow 14 på spray og melee. Han failet thresholdcheck og frenzyer. Kan han velge spray?
Mener det sto at eneste kriteriet var at han måtte charge og velge angrepet med høyest pow. Prøvde å lese på assault, men der står det at assault skjer før combat og rett etter movement. I frenzy står det ikke spesifisert closecombat attack. Hjelp? :p

Vi spilte med at han fikk melee og ikke spray.

matsemann
Archangel
Posts:3192
Joined:Tue May 03, 2011 3:00 pm
Location:Oslo rock city

Post by matsemann » Fri Oct 07, 2016 2:43 pm

Han får nok ikke assault. Det står vel også at man skal gjøre ett angrep og at man skal gjøre en charge, så om man kontakter det man charget så sliter man litt med å fylle det kriteriet.
Gult er kult

15 min of shame - https://www.youtube.com/watch?v=SkzDfGMDhiA

Levs
Trencher
Posts:56
Joined:Mon Jul 30, 2012 6:40 pm
Location:Kongsberg

Post by Levs » Mon Oct 10, 2016 9:01 am

Nei, et frenzied beist får ikke "Assault" så dere spilte riktig :)

Fra regelboka: "During the frenzy activation, a frenzied warbeast
can only take its Normal Movement and Combat Action as
described above. It cannot be forced, cast its animus, make
special actions, and so on."

Siden modellen må charge, så må han bruke melee angrep, og kan ikke velge å bruke spray'n, og kan heller ikke bruke Assault regelen.
-Martin Eide

Official Warmachine Gamer!
*Kongsberg Tablewar*

Post Reply

Return to “Generell diskusjon”