Bilder fra Mossedampen 2010!

Det meste av WmH diskusjon skjer på 2d6 Discord - her er en åpen invitasjon

Moderator:vizier87

Kaptajn Congoboy
Archangel
Posts:2806
Joined:Sun Jan 18, 2009 4:05 pm
Location:Oslo
Bilder fra Mossedampen 2010!

Post by Kaptajn Congoboy » Wed May 12, 2010 9:18 am

Så er det, takket være Albion01 (klapp, klapp, klapp), bilder fra Mossedampen 2010!

Aller først kan vi her se Ironclad, som opplever hvor trangt det er i liten bil på vei til Moss:Image

Spill 1! Scenarie: Convergence

Jeg spilte byes, dvs én enkelt no-frills Menothliste som ikke var optimalisert for turneringer, meget aggressivt. Her ser man Ironclads Cygnar møte korguttene. Reznik fucket opp et forsøk på scenariowin og ble revet i stykker av Stormcladen kort tid etter dette:
Image

Hrafnirs Khador mot Albion01's Cygnar. Her lærer Siege en verdifull men endelig lekse: En Decimator som charger deg er ikke godt for helsa, som POW18 mot ARM17 jo sjelden er.
Image

Seraphs Retribution mot REPLAYS Khador. Det viste seg enestående vanskelig å få denne gullgutten ut av Convergence-sirkelen, men heldigvis kan Hydraen ta tak med double-hand throw og kaste ham ut! Runden etter var det double dip: Seraph gjennomførte en casterkill med 1 CTRL point og muligheten til å kaste Devastatoren ut enda en gang og vinne på scenario.
Image

Spill 2! Scenarie: Kill Box

Bye-lista var ikke voldsomt godt, men jeg kan ikke IKKE gripe sjansen når Reznik får servert en perfekt charge mot Siege. Note to self, Albion01: 3 troopers er ikke nok til å dekke charge lanes :D
Image

Ironclads Cygnar:
Image

Som står stilt opp mot Seraphs Retribution:
Image

...runde 2 kom det en Cygnaran Stormclad jack bullet som charget 15 tommer under Full Tilt...det tåler ikke Garryth.

REPLAYS Khador er såpass harde med Devastator, Behemoth og Juggenaut at Hrafnir hadde problemer med å få hull på dem. Derfor tenker begge dype tanker på dette bildet:
Image
...men seieren gikk til slutt til Hrafnir, som fikk tak i Irusk.

Runde 3, finale, The Gauntlet: Ironclad med Lord Commander Stryker mot Hrafnir med Kommander Orsus Zoktavir (igjen!)
Image

Etter litt frem og tilbake fikk Hrafnir poppet Zoktavir's Feat og fikk lurt Great Bears of the Gallowswood frem til LC Stryker med nok Blood Tokens til å kappe ham opp. Dette gikk i orden selv om de mistet Yarovich (?) til en Mage Storm template fra Black 13th på veien inn....

Så seieren gikk til Hrafnir! Igjen! Med Epic Butcher! Igjen!
Image

Et vakkert bilde av Turneringsarrangør. Dette er uheldigvis det eneste bilde der Hrafnir faktisk kikker mot kameraet eller ikke spretter omkring og tuller til bildene, så det får bare gå.

Så Hrafnir er nå ubeseiret østnorsk WARMACHINE-mester, med to turneringsseire under beltet. REPLAY feirer her sin andre jumbo med stor innlevelse!
Image

Stor morro, og jeg lærte et par ting om både organisering, frafall i siste liten pga sykdom og at quizer jeg synes er ynkelig lette ikke er så lette for alle andre...
-Kaptajnen

Ironclad
Wraith Engine
Posts:2224
Joined:Tue Oct 13, 2009 8:01 am
Location:Oslo

Post by Ironclad » Wed May 12, 2010 9:45 am

Fantastiske bilder!
Det var Yarovich(sp?) som kappet opp LC Stryker, en av de andre Great Baaars løp igjennom en Mage Storm og måtte bite i gresset uten at det hadde noe og si. Fikk oppleve eButchers grusomme feat på nytt :roll:, man er ikke trygg noe sted!
<--- Leif

Trencher
Trencher
Posts:96
Joined:Sun Apr 25, 2010 7:43 pm
Location:Fredrikstad

Post by Trencher » Wed May 12, 2010 1:32 pm

Bra bilder og det ser ut som at alle hadde det gøy.

Post Reply

Return to “Generell diskusjon”