WH40K 7th Ed. Doubles Tournament

Forum for Outlands butikk i Kirkegata

Moderator: Khephnes

Mighty Seagull
Trencher
Posts: 51
Joined: Mon Oct 28, 2013 10:45 pm

WH40K 7th Ed. Doubles Tournament

Post by Mighty Seagull » Wed Apr 22, 2015 4:31 pm

Hei!

Torsdag den 14.05 holdes det en doublesturnering i butikken. Torsdag 14.05 er en helligdag så butikken er stengt og vi holder åpent bare for turneringens skyld. Husk å meld dere på i butikken i god tid ettersom vi må være minst 10 stk. for å spille.

Håper det er mange av dere som kan! ;)

Om turneringen:

Vi spiller 750 points per spiller. På turneringsdagen vil det trekkes tilfeldige to-manns lag som vil alliere sine hærer med hverandre og sammen spille mot motstanderne. For hver kamp trekkes det nye to-manns lag basert på resultatene deres i de forrige kampene (De de med mest poeng vil danne et to-manns lag med de med færrest poeng osv., slik at lagene blir så jevne som mulig).

Hver kamp har en tidsfrist på 3 timer (De siste 20 minuttene vil bli delt på hvert lag slik at begge får spilt like mange runder). Deltakerne spiller 4 kamper hver og scorer poeng 3-1-0 (seier-uavgjort-tap). VP vil bli brukt som tie-breaker.

Torsdag 14.05.2015 kl. 09:30 – 22:30:

1. Deployment: Dawn of War – Mission: Purge the Alien
2. Deployment: Vanguard Strike – Mission: Big Guns Never Tire
----------- Pause -----------
3. Deployment: Hammer and Anvil – Mission: Scouring
4. Deployment: Dawn of war – Mission: Crusade


Begrensninger:

- Fire typer detachments er tillatt: Combined Arms Detachment (CAD), Allied Detachment, Formation Detachment og Inquisition Detachment.
- Alle hærer må inneholde en Combined Arms Detachment som må være primary detachment.
- Om du velger å inkludere en Allied Detachment må det være med en alliert som er Battle Brother med faktionen til din Combined Arms Detachment.
- Maksimum to detachments.

- Ingen Gargantuan Creatures, Super Heavies (gjelder også Imperial Knight’s) eller LoW.
- Ikke flere en én av følgende units er tillatt: Riptide Battlesuit, Flyers/Flying Monstrous Creatures (som f.eks Hive Tyrant med vinger), Dreadknights, Centurions, Canoptek Wraiths, C’tan (alle typer).

- Modeller fra Forgeworld er tillatt.
- What you see is what you get, med små unntak.
- Ingen modeler med experimental rule
- Utvalget av Missions og Deployment er fra både Eternal War, spilles ‘by the book’, og er forhåndsbestemt.


Detaljer/Krav:

Påmelding til turneringen skjer i butikken, det kan gøres på forhånd eller på selve turneringsdagen.Anbefaler sterkt appen Battlescribe til mobil og pad for å lage hærlister. Husk å ta med en kopi av hærlisten din til bruk i turneringen! Ingen malekrav!

For det meste spiller vi med ‘What you see is what you get,’ men vi er spillere som kjenner hverandre godt og vil være villige til å diskutere proxies på enkelte modeller. Blir det påpekt småfeil eller mangler ved listen din ved oppmøte må den endres, ellers vil du miste muligheten din for tie-breaker og/eller få minuspoeng. Utover det er alt opp til dommeren.

Du må selv passe på at du har med deg alt du trenger for å spille. Det kan hende at din hær har spesielle krav som gjør at du må ta med mer eller mindre enn det som står på denne listen, men dette burde være et minimum for de aller fleste:

1. Miniatyrer
2. Terninger
3. Målebånd
4. Codex og regelbok
5. Blast-markører

Også kjekt å ha:

6. Brett til å bære miniatyrene på mellom bordene.
7. Objective Markers

Første, andre og tredje får premie! Det blir også en premie til best painted army! Derfor koster det også 100,- for påmelding! Lykke til!

Return to “Outland - Kirkegata”