ETC laget 2021 Hvem får plass?

Diskuter regler og andre ting rundt spillet The 9th Age

Moderators: zuhlmatul, Grayfox, Kalerith

Evisor
Stannis Brocker
Posts: 334
Joined: Fri Nov 09, 2007 1:58 am

ETC laget 2021 Hvem får plass?

Post by Evisor » Wed May 20, 2020 11:45 am

Etc laget 2021.

Uttakskomiteen (Hans, Kyrre og Sigbjørn) har bestemt at de som ble plukket ut av uttakskomiteen 2020 vil få tilbud om plass. Plassen som ble delt ut på bakgrunn av NM vil trekkes tilbake og gjenbrukes på samme måte i år. Dette vil si at (Hans, Sigbjørn, Kalle, Jørund, Valentino, Hermund og Hallvard) har fått tilbud om plass på laget i 2021.

6 av deltakerne har takket ja til plassen, mens jeg selv har takket nei til plassen.
Dette vil si at det er 2 ledige plasser til laget 2021.

1 plass vil bli gitt til den med Norsk pass som kommer øverst på NM i Jan/Februar av de deltakerne som ikke allerede er del av laget. Skulle denne personen si fra seg plassen vil den neste på listen få tilbudet. Skulle denne personen si fra seg plassen vil den neste deretter få tilbudet. Men om denne deltakeren takker nei, vil plassen bli delt ut av kapteinen på laget etter en skjønnsvurdering.

Den andre plassen (og alle plasser som blir tilgjengelige om noen skulle trekke seg) vil bli tildelt på bakgrunn av turneringscore. Høyest snittscore på sine 2 beste turneringer i perioden frem til dagen etter NM vil være gjeldende. Man kan altså delta på flere turneringer, men bare de to turneringene med høyest poengfangst i snitt vil være tellende. Alle med minst 2 turneringer vil også bli prioritert fremfor kandidater som bare har deltatt på 1 turnering i perioden.

Hittil anerkjenner vi Invasion, Lag-NM og NM som gyldige turneringer. Men vi håper det kommer flere turneringer til og at vi får muligheter til å delta på turneringer i utlandet på sikt. Alle turneringer over 4+ kamper med 10+ deltakere på 4500 poeng vil normalt være gjeldende etter uttakskriteriene.

Jeg gratulerer alle utvalgte med en plass på laget.
Og ønsker alle andre lykke til med turneringssesongen 20/21.

Hans Blom

Return to “Generell diskusjon”